Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

FORD TRANSIT

Tehnologie mai inteligenta, chiar si mai utila, conectata. Motoare mai puternice si mai eficiente. Un design nou, uimitor. Ce este cel mai important, imbunatatiri ale capacitatii de transport. Acesta este noul Ford Transit.

ALEGE STILUL DE CAROSERIE

Unul, doi sau mai multi pasageri. Lungimi ale caroseriei L2, L3 si L4. Inaltimi ale plafonului H2 si H3. Alege un Transit sa-l poti configura pentru afacerea ta.

ALEGE STILUL DE CAROSERIE

ford transit van 1230x692

CABINA SIMPLA

Spatiu si capacitate de incarcare maxima.

Ford Transit Van e extrem de flexibil si remarcabil de adaptabil. Poti alege dintre trei lungimi de incarcare, plus o gama larga de variante de capacitate si de configuratii ale transmisiei. Numeste lucrarea si vei vedea ca exista un Transit construit pentru ea.

ford transit dciv 1230x692

CABINA DUBLA (DCIV)

Spatiu si capacitate de incarcare maxima.

Disponibil in trei optiuni de ampatament si doua inaltimi, Transit Cabina Dubla DCIV este conceput special pentru a transporta confortabil pana la sapte persoane. Usile laterale glisante complet vitrate ofera access usor la cele patru scaune amplasate pe cel de-al doilea rand. In spatele peretelui despartitor raman disponibili pana la 10.6 metri cubi de spatiu de incarcare flexibil.

ford transit kombi 1230x692

KOMBI

Cu pana la 11 locuri pe cate trei randuri de scaune, Transit Kombi este cel mai bun la transport pasageri.

VEZI CE POATE FACE TRANSIT

Ford Transit EU 2018_V363_Shot 12b_Van_Front 3QTR_04_RT4 16x9 2160x1215 Gallery_D_T_M

CARACTERISTICI PRINCIPALE

Ford Transit EU LoadingSpace_Overlay 16x9 2160x1215 Features_NP_Splitter_D_T_M

SPATIU DE INCARCARE MARE

Noul Transit ofera un spatiu de incarcare impresionant in ceea ce priveste toate cele trei dimensiuni: lungime de incarcare, latime de incarcare (de la un pasaj de roata la altul) si inaltimea utilizabila din interior. Cu spatiu de incarcare de 15,1 m³, poti incarca marfa cu lungime de peste 3 m. Cu o capacitate de transport de pana la 2,7 t, nu vei ramane niciodata fara spatiu sau fara posibilitatea de a transporta aproape orice. Usile de incarcare laterala cu deschidere larga, o inaltime optima de deschidere si o treapta de acces in partea din spate asigura accesul fara efort la spatiul de incarcare.

Ford Transit EU 3_RAN_M_G_46771_16x9 2160x1215

MOTOR FORD ECOBLUE 2,0 LITRI

Incarcarea E-Transit la o statie de incarcare publica se face fara niciun efort. Reteaua de incarcare FordPass are peste 200.000 de statii de incarcare in toata Europa. Iar statiile de incarcare rapida si de mai mare puritate de la IONITY au 450 de locatii, fiecare cu mai multe puncte de incarcare.

Ford Transit EU V363_19MYMCA_PB 1204S3EDEL0418_06_RT3_16x9 2160x1215

VEHICUL MILD HYBRID ELECTRIC

Pentru a ajuta la cresterea la maximum a eficientei, noul Transit este disponibil acum ca vehicul electric hibrid. Un mic motor electric actionat cu baterie functioneaza impreuna cu motorul conventional, pentru a ajuta la reducerea consumului de combustibil cand cererea de energie este scazuta.

Ford Transit eu Transit V363_BLACKBOX 16x9 2160x1215

FORD ECOMODE

Sistemul inovator Ford EcoMode evalueaza in mod continuu efectele stilului personal de condus asupra consumului de combustibil. Acesta analizeaza viteza, schimbarea treptelor de viteza, franarea si nivelurile de anticipare, plus numarul de deplasari pe distante scurte si lungi pe care le efectuezi. EcoMode it transmite apoi aceste informatii, prin intermediul unui afisaj de pe consola de bord. Scopul este acela de a te încuraja sa conduci mai eficient, sa reduci consumul de combustibil si sa economisesti bani pe toata durata de viata a vehiculului.

Ford Transit EU 3_V363_42176_L_46172_16x9 2160x1215

SISTEM DE ASISTENTA PRE-COLIZIUNE

Sistemul de asistenta pre-coliziune cu detectare a pietonilor utilizeaza un radar si o camera pentru a scana drumul din fata. In cazul unui pericol de coliziune cu un vehicul, un pieton sau un biciclist, sistemul te va avertiza. Daca nu reactionati la timp, sistemul poate aplica in mod automat forta totala de franare pentru a ajuta la reducerea gravitatii unei coliziuni frontale, sau chiar la evitarea ei.

Ford Transit5T eu Transit_5T_shot_3_RGB_01b 16x9 2160x1215

EXTRA PUTERE CU TRANSIT VAN 5-TONE

Noua varianta GVM (Gross Vehicle Mass) de 5-tone aduce cea mai mare capacitate de incarcare utila a unui Transit Van, oferind posibiliatea transportarii efficiente a unei sarcini utile de pana la 2,457 kg. Aceasta rezistenta suplimentara face din furgoneta de 5-tone candidatul ideal pentru conversii grele. Configuratia mai mare a ampatamentului si a caroseriei camionetei jumbo (L4 H3) asigura spatiu precum si rezistenta, pentru a transporta sau a transforma. Ofera versatilitatea suprema pentru orice ai avea nevoie. Mai dur ca niciodata. Acest nou Transit ultra-puternic este gata de lucru.

ford transit_van_trail eu 3_V363_40184_G_46376 16x9 2160x1215 fc

TRACTIUNE INTEGRALA INTELIGENTA

Cand lucrurile devin dificile, nimic nu se compara cu performanta sigura a tractiunii integrale (AWD). Disponibil pe anumite modele, sistemul inteligent AWD al noului Transit te ajuta sa ai o deplasare mai lina si mai sigura pe suprafete dificile.

ford fordpass eu connectivity component sf

APLICATIA DE AFACERI PENTRU VEHICULE CONECTATE

Creata special pentru vehicule comerciale cu modem incorporat FordPass Connect, aplicatia FordPass Pro permite accesul la o serie de caracteristici utile. Ne asiguram ca echipam tot mai multe dintre noile noastre vehicule comecriale cu conectivitate deplina.

Broșura Ford TRANSIT

Descarcă prezentarea modelului Ford Transit în format PDF.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.