NOUL FORD TRANSIT BUS

Durabilitate si rafinament

Noul Transit bus este construit special pentru fiabilitate si confort. Avand pana la 18 locuri, nu vei ramane niciodata fara spatiu pentru pasageri sau bagajele acestora. Materialele durabile asigura ca microbuzul va ramane in stare excelenta pentru mai mult timp. O usa laterala pentru incarcare si o treapta actionate electric fac urcarea si coborarea din vehicul mai simple ca oricand. Prizele electrice din microbuz ajuta la mentinerea dispozitivelor incarcate si pregatite pentru intreaga calatorie.

Configureaza

Tehnologie cu scop precis

Noul Transit Bus este dotat cu tehnologii avansate, concepute pentru a-ti imbunatati experienta, de fiecare data cand te urci la volan. De exemplu, Tempomatul adaptiv inteligent poate face ca deplasarile lungi pe autostrada sa fie mai putin obositoare si poate contribui la imbunatatirea eficientei. Modurile de deplasare selectabile, care includ „Normal”, „Alunecos”, „Remorcare” si noul EcoMode, iti permit sa modifici performanta in functie de sarcini si conditii. Exista si un Sistem avansat de asistenta pentru unghiul mort, dotat cu camera frontala panoramica si camera in spate, care te ajuta sa-ti imbunatatiti vigilenta pe drum.

Configureaza

Puterea de a alege

Dispunand de o gama de motoare diesel de 2 l, Ford EcoBlue, avansate si de ultima generatie, noul Transit este mai inteligent, mai sigur si mai eficient ca niciodata. Noul Transit Bus este disponibil cu un motor competitiv pentru a mari la maximum performanta. Oferind o putere de pana la 170 CP, cu ambele optiuni de transmisii, manuala si automata, il vei gasi in mod garantat pe cel care corespunde nevoilor tale. Indiferent de modelul pe care il alegi, fiecare motor indeplineste cu strictete cerintele standardelor de emisii Euro HDT6.0.

Configureaza

Broșura Ford Transit Bus

Descarcă prezentarea modelului Transit Bus în format PDF.