img
Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

NOUL FORD KUGA

Un nou stil îndrăzneț. Conectivitate de nivel următor. Tehnologie inteligentă. Fă cunoștință cu noul SUV Full Hybrid Ford Kuga® cu încărcare automată. Încărcat cu putere.City Drive în modul electric*
64 %
Până la **
900 km
Consumul de combustibil la 100 km ***
5.3 l


Disponibil și ca motor pe benzină Plug-In Hybrid **** sau EcoBoost. Ca Titanium, ST-Line sau noile opțiuni din seria Active.

Tehnologie inteligentă.Mai avansat.

Noul ecran tactil SYNC 4 ***** de 13,2” [33 cm] oferă și mai multă conectivitate, cu Apple CarPlay și Android Auto wireless, modem 5G și actualizări over-the-air.

Mai multă putere de tracțiune.Descriere imagine 1
Descriere imagine 1
Noile modele Kuga hybrid oferă acum o capacitate de remorcare crescută de până la 2.100 kg 1. Datele și hărțile de la bord calculează rute potrivite pentru remorcat, pentru a te duce la acțiune.
Descriere imagine 1

Mai multă libertate.Zone verzi

Cu activarea geografică a Zonei Verzi, Kuga PHEV îți poate oferi informații despre restricțiile viitoare și poate trece automat la modul eco sau la condusul exclusiv electric ori de câte ori intri în zone cu emisii ultra-scăzute.

Și mai e ceva.Descriere imagine 1
Consolă digitală de bord. Interiorul reimaginat include un design mai simplificat, scaune spate flexibile și spațiu pentru portbagaj de până la 536 l. Spațiu flexibil. Spațiu mai mult decât suficient.
Descriere imagine 1

Ești gata pentru mai mult?Vreau să fiu informat

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

Computer generated images shown. Vehicle shown is a pre-production model and final specifications may vary.

* Max load space figure with sliding rear seats moved forward.

[*] Pe baza unui FWD Kuga FHEV. Condusul pe distanțe estimate în modul electric utilizând procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP) în ciclul de conducere în oraș. Distanța reală de conducere electrică variază în funcție de condiții, cum ar fi elementele externe, precum temperatura, comportamentele de conducere, profilul traseului, întreținerea vehiculului și vechimea și starea bateriei.

[ **] Pe baza datelor WLTP certificate pentru un Kuga FHEV FWD ST-Line X. Interval estimat utilizând procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP). Cifrele prezentate sunt furnizate exclusiv în scopul comparabilității și trebuie comparate numai cu alte vehicule testate prin aceleași proceduri tehnice.

[ ***] Consumul declarat de combustibil/energie și emisiile de CO2 sunt măsurate în conformitate cu cerințele tehnice și specificațiile Regulamentelor europene (CE) 715/2007 și (CE) 692/2008, cu modificările ulterioare. Consumul de combustibil/energie și emisiile de CO2 sunt specificate pentru o variantă de vehicul și nu pentru o singură mașină. Procedura standard de testare aplicată permite compararea între diferite tipuri de vehicule și diferiți producători. Pe lângă eficiența consumului de combustibil/energie a unei mașini, comportamentul la volan, precum și alți factori non-tehnici sunt foarte importanți în determinarea consumului de combustibil/energie și a emisiilor de CO2 ale unei mașini. CO2 este principalul gaz cu efect de seră responsabil pentru încălzirea globală. Un ghid privind economia de combustibil/energie și emisiile de CO2 care conține date pentru toate modelele noi de autoturisme este disponibil în orice punct de vânzare gratuit sau poate fi descărcat la adresa http://carfueldata.dft.gov.uk/

[ ****] Cea mai bună capacitate de remorcare din clasa sa pentru grupurile motopropulsoare hibride.

[ *****] Nu conduce când ești distras sau când utilizezi dispozitive portabile. Dacă este posibil, folosește sistemele cu comandă vocală. Anumite funcții pot fi blocate atunci când vehiculul se află într-o treaptă de viteză. Nu toate funcțiile sunt compatibile cu toate telefoanele. Necesită un telefon cu serviciu de date activ și software compatibil. [SYNC 3][SYNC 4] nu supune controlului produsele terților în timpul utilizării. Responsabilitatea pentru funcționalitatea respectivă o poartă doar părțile terțe. Apple CarPlay este o marcă comercială a Apple, Inc. înregistrată în S.U.A. și în alte țări. Android Auto este o marcă comercială a Google, Inc.

[ 1] Creșterea capacității de remorcare se referă la modelele Kuga AWD Hybrid și Plug-in Hybrid. Capacitățile de remorcare vor varia. Încărcătura și capacitatea de încărcare limitate de greutatea și distribuția greutății.

[2] Condusul cu emisii zero în zona verde este disponibil numai pentru modelele Plug-in Hybrid.