img
Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

NOUL FORD PUMA

Noul Ford Puma® EcoBoost® Hybrid, un SUV, construit pentru condus și succes. Cu design atletic, stil interior orientat spre șofer și Megabox pentru spațiu de încărcare suplimentar.Ecran tactil SYNC®41 de
30 cm
Spațiu de încărcare de2
456 l
ford eu 10_PUMA_MCA_ST Line_MEGABOX_GOLF 1x1 1000x1000

Mai mult spațiu

Noul Ford Puma oferă un spațiu de încărcare de 456 de litri 6 (1126 de litri cu scaunele din spate rabatate). Acesta include un spațiu suplimentar de depozitare Megabox de 80 de litri, pentru lucrurile tale foarte înalte.

Conectat. Convenabil.

Conectivitatea dispozitivului wireless. Conectivitate cloud, astfel încât să nu pierzi niciodată actualizările de software over-the-air. Recunoaștere vocală și Alexa încorporat*. Și toate în jurul tău în noua cabină a consolei centrale.

ford eu 13_PUMA_MCA_ST_Line_Int_Sync_Screen 1x1 1000x1000
ford eu 23_PUMA_MCA_ST_Line_Freestyle_Car_To_Car_V3 1x1 1000x1000

Pilot automat adaptiv

Croaziera este cuvântul cheie. Include funcția de recunoaștere a indicatoarelor de viteză, care se adaptează automat 5 la indicatoarele de limitare a vitezei. Și opțiunea Stop-and-Go și centrarea benzii care menține vehiculul între liniile de demarcare a benzii.

Sistemul de asistență la frânare

Sistemul de asistență pentru frânarea de urgență 6 este conceput pentru a recunoaște o situație de frânare de urgență și pentru a optimiza presiunea din cadrul sistemului de frânare pentru a oferi o putere maximă de oprire.

ford eu 20_PUMA_MCA_ST Line_RearCrossAlert_Technology_Overlay_Parralax 3 1x1 1000x1000
ford eu 17_PUMA_MCA_ST Line_Int_Transmission 1x1 1000x1000

Transmisie automată cu 7 trepte

Modelul Puma este disponibil cu EcoBoost Hybrid Powershift®, o transmisie automată cu ambreiaj dublu cu șapte trepte. Ideală pentru condusul în oraș în regim de oprire-pornire, eficiență a consumului de combustibil și performanță plăcută la condus.

Tehnologia Mild Hybrid

Modelul Ford Puma Mild Hybrid utilizează frânarea regenerativă pentru a oferi sprijin suplimentar motorului pe benzină atunci când este necesar7. Acest hibrid ușor cu auto-încărcare ajută la creșterea economiei de combustibil și la reducerea emisiilor de CO

ford eu 06_PUMA_MCA_ST Line_Fr_78_Dynamic 1x1 1000x1000
ford eu puma ROOF TOP 1_modNM LB FINAL_Dynamic_Desktop 16x9 1440x810

Modelul Ford Puma ST®

ford puma eu 04_PUMA_MCA_ST_Line_Rear_34_Dynamic_Desktop 16x9 1440x810

Descoperă orașul

Vreau să fiu informat

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

  • SYNC 4: Nu conduce când ești distras(ă) sau când utilizezi dispozitive portabile. Dacă este posibil, folosește sistemele cu comandă vocală. Anumite funcții pot fi blocate atunci când vehiculul se află într-o treaptă de viteză. Nu toate funcțiile sunt compatibile cu toate telefoanele.
  • Încărcătura și capacitatea de încărcare sunt limitate de greutate și de distribuția greutății.
  • Disponibil ca și dotare standard pentru versiunile ST-Line X și ST.
  • Disponibil ca opțiune.
  • Funcțiile de asistență a șoferului sunt complementare și nu înlocuiesc atenția, discernământul și necesitatea ca șoferul să controleze vehiculul. Acestea nu înlocuiesc condusul în condiții de siguranță. Opționale cu pachetul de tehnologie de asistență a șoferului. Consultă Manualul proprietarului pentru detalii și limitări.
  • Funcțiile de asistență a șoferului sunt complementare și nu înlocuiesc atenția, discernământul și necesitatea ca șoferul să controleze vehiculul. Acestea nu înlocuiesc condusul în condiții de siguranță. Opționale cu pachetul de tehnologie de asistență a șoferului. Consultă Manualul proprietarului pentru detalii și limitări.
  • Rezultatele pot varia în funcție de obiceiurile de condus.
  • În comparație cu alte motoare non-hibride.
  • Este posibil ca încărcarea wireless să nu fie compatibilă cu toate telefoanele mobile.