Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

NOUL FORD TOURNEO COURIER


ÎMPĂRTĂȘEȘTE AVENTURA


Reimaginat. Cu design SUV, conectivitate de ultimă generație și flexibilitate mare a spațiului de încărcare. Cu o gamă de motorizări cu transmisii manuale și automate pe benzină. Noul Tourneo Courier: începe să îți planifici weekend-ul.
ford tourneo_courier eu 16x9 2160x1215 feature loadspace

SPAȚIU DE ÎNCĂRCARE

Găsește loc pentru orice. Cu un spațiu generos pentru bagaje de până la 2.160 de litri. În plus, compartimente de depozitare plasate ingenios pe panoul lateral, pentru articole mai mici.

ford tourneo_courier eu 16x9 2160x1215 feature seats

CONFORT

Transportă până la cinci pasageri cu stil și confort, cu spațiu generos pentru picioare și niveluri superioare de confort.

ford tourneo_courier eu 16x9 2160x1215 feature vehicle interior

CONECTIVITATE

Bucură-te de o interacțiune fără efort cu mașina ta. Prin intermediul Ford SYNC 4 cu ecran tactil de 8”, control vocal conversațional și integrare perfectă a smartphone-ului prin aplicația FordPass.

ford tourneo_courier eu 16x9 2160x1215 feature green vehicle

ADAPTABILITATE

Cu o serie de caracteristici utile, cum ar fi pachetul de asistență pentru șofer, care include pilotul automat adaptiv inteligent cu funcția oprire-pornire pentru transmisie automată — noul Ford Tourneo Courier este ideal pentru condusul în oraș. Sau pentru evadarea din el.

Explorează caracteristicile Ford Tourneo Courier

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.