Ford Transit Custom 16.500km Garantie 3 ani!

130 CP Manuala Diesel Tractiune 16.500km
Specificații tehnice
An de fabricare
2019
Caroserie
vans
Cilindree
1 995 cm3
Combustibil
Diesel
Culoare
Alb
Kilometraj
16500
Norma de poluare
Euro 6
Putere
130 CP
Tip vopsea
Mată
Transmisie
Manuala
Descriere
Ford Transit Custom L2 Trend

2.0 TDCI 130CP

Fabricatie 2019, prima inmatriculare in 2020

16500km

Aer conditionat

Pilot automat

Senzori de parcare fata/spate

Oglinzi electrice incalzite

Comenzi pe volan

Conectare bluetooth cu telefonul

Inchidere centralizata

Proiectoare de ceata

Start / Stop la semafor


Masina este cumparata de noua din reprezentanta Ford Sibiu, mai este in garantie pana in noiembrie 2024 sau in limita a 200000km.

Mai sunt 53 de rate lunare de 1750 lei.

Puteti accesa oferta prin scanarea codului QR:
Oferta generata la data 07 decembrie 2023
Oferta finala poate fi supusa unor termene si conditii, in limita stocului disponibil.
Aceasta lista nu are valoare contractuala. Orice modificari privind preturile sau variantele de echipare se pot face fara notificare prealabila. Pentru oferta completa, informatii actualizate si informarea asupra cursului de schimb RON/EUR va rugam sa va adresati consilierului dumneavoastra de vanzari Ford.
Compania îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment specificaţiile referitoare la motoare, ceea ce ar putea influenţa valorile indicate. Toate valorile menţionate se referă la modelul de bază UE cu echipare standard. Valorile privind consumul de carburant şi emisiile de CO2 sunt determinate conform regulamentului CE nr. 715/2007 (în versiunea aflată în vigoare), luând în considerare masa autovehiculului în stare de funcţionare, aşa cum este specificat în regulament. Prezenţa unor echipamente suplimentare şi a dotărilor opţionale din fabrică poate avea ca efect obţinerea unor valori mai ridicate decât cifrele menţionate pentru consum şi emisii de CO2. Consumul de carburant şi emisiile de CO2 nu se referă la un autovehicul anume şi nu fac parte dintr-o ofertă. Acestea sunt furnizate exclusiv pentru comparaţia între diferite variante de autovehicule dar pot fi diferite faţă de consumul real de carburant obţinut în condiţii reale de conducere, consum care este influenţat în mare măsură de stilul de conducere şi condiţiile de utilizare. Echipamentele suplimentare pot creşte greutatea autovehiculului atunci când acesta este gol şi, în unele cazuri, sarcina admisă pe punţi, precum şi masa totală admisă a autovehiculului şi pot reduce masele admise de remorcare. Acest lucru ar putea duce la reducerea vitezei maxime şi la creşterea timpului de accelerare. Valorile referitoare la performanţele de conducere iau în considerare un şofer cu greutatea de 75 kg şi o încărcătură de 125 kg.

Aceasta oferta nu mai este disponibila!

Vezi stocul actual